tisdag 17 mars 2015Första strand bilden: Arria Belli / Foter / CC BY-SA
Andra strand bilden: David Darricau / Foter / CC BY-NC-SA
Natur: nicholaslaughlin / Foter / CC BY-NC-SA
Fakta: https://www.landguiden.se/Lander/Sydamerika/Franska%20Guyana            
Korset: Kakakrokodil / Fotar / CC BY
Fakta: Almqvist och Wiksells Atlas (2007)


4 kommentarer:

 1. Den här stugan vill jag gärna hyra ut. Jag älskar stugor den man kan bada nära. Jag undrar vad man betalar med där? Diktatur/demokrat?
  Det verkar soligt och skönt där. Jag undrar också om den är ledig i juni? Du kanske kan tipsa om någon god maträtt, jag gillar att testa ny mat. Hoppas jag får besöka din stuga! // Pontus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pontus! Stugan är ledig andra helgen i juni och tredje, jag kommer vara där första helgen. Franska guyana tillhör EU så valutan är euro. Det är ett demokratisk land. Vi har en stor grill så det går att grilla om du vil det.
   //Amber

   Radera
 2. Hej! Jag skulle gärna vilja hyra din stuga! Jag jobbar också på D-C som du gör! Ditt hus var fint och rymligt! Jag gillar att sola och bada och då verkar din stuga bli perfekt för mig. Jag undrar hur långt det är till närmaste stora staden eller till ett shopping center? Är stugan ledig i juni/juli? Vi syns i affären! Där kan vi prata mer om detta! / Kenza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kenza! Jag bor ca 1 mil från huvudstaden där det finns shopping och mer. Stugan är ledig i juli det är bara höra av dig vilken vecka. Vi ses i affären.

   Radera